Utilizare

Bun venit pe site-ul creditrapid24.ro, unde poți compara împrumuturi în România. Pentru a utiliza platforma noastră, te rugăm să citești și să consimți la Acordul nostru de utilizator. Acest document definește regulile de utilizare a site-ului și interacțiunea ta cu acesta. 

Descriere a serviciului 

Platforma noastră oferă informații despre împrumuturile disponibile în România. Aici poți compara condițiile diferitelor împrumuturi, deoarece oferim o gamă extinsă de informații despre ratele dobânzilor, termeni, condiții și alți parametri. 

Reguli de utilizare 

Pentru a utiliza site-ul nostru, trebuie să ai cel puțin 18 ani. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru problemele asociate utilizării site-ului de către minori. 

Drepturi de proprietate intelectuală 

Toate conținuturile publicate pe site-ul nostru sunt protejate de drepturile de proprietate intelectuală și sunt reglementate de legile din România. 

Este strict interzisă utilizarea materialelor de pe site-ul nostru fără permisiunea explicită a proprietarului drepturilor de autor. 

Declinarea responsabilității 

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice pierdere suferită de tine în urma utilizării site-ului nostru, inclusiv disfuncționalități, erori sau inexactități în informațiile furnizate. 

Nu suntem responsabili pentru consecințele financiare sau legale care pot apărea în urma utilizării site-ului nostru. 

Reguli de utilizare a site-ului 

Ești responsabil de deciziile pe care le iei pe baza informațiilor furnizate pe site-ul nostru. 

Atunci când utilizezi site-ul nostru, te rugăm să respecți următoarele reguli: 

Nu utiliza site-ul în scopuri ilegale sau pentru orice acțiune care poate afecta site-ul sau utilizatorii săi. 

Nu publica informații false, ofensatoare, obscene sau ilegale pe site. 

Nu încălca drepturile de proprietate intelectuală și nu copia materialele de pe site-ul nostru fără permisiune. 

Modificări ale Acordului de utilizator 

Putem efectua modificări periodice ale Acordului nostru de utilizator. 

Versiunea actualizată va fi disponibilă pe site-ul nostru și utilizarea continuă a site-ului după efectuarea modificărilor înseamnă că accepți noul Acord de utilizator. 

Confidențialitatea datelor 

Acordăm o importanță deosebită protejării confidențialității tale și ne conformăm legilor și regulamentelor relevante pentru protecția datelor personale. 

Colectăm doar informațiile necesare pentru a furniza serviciul nostru și nu le dezvăluim către terțe părți fără consimțământul tău. 

Pentru mai multe informații despre protecția datelor tale, te rugăm să consulți Politica noastră de confidențialitate disponibilă pe site-ul nostru. Te încurajăm să o citești în detaliu. 

Întreruperea serviciului 

Ne rezervăm dreptul de a întrerupe furnizarea serviciului sau de a modifica regulile de utilizare în orice moment, fără notificare prealabilă. 

Ne rezervăm dreptul de a restricționa accesul la site pentru orice utilizator care încalcă regulile noastre. 

Contactează-ne 

Prin acceptarea acestui Acord de utilizator, ești de acord cu termenii săi și te angajezi să utilizezi site-ul nostru în conformitate cu acești termeni. 

Dacă ai întrebări, comentarii sau reclamații cu privire la utilizarea site-ului nostru, te rugăm să ne contactezi folosind formularul nostru de feedback.